Шестима в болница след катастрофа между Карлово и Баня

Шестима души са ранени при тежък пътен инцидент по пътя между градовете Карлово и Баня тази нощ, съобщиха за DCNEWS от полицията. Сигнал за инцидента е подаден в 22:40 часа снощи на тел. 112.

Лек автомобил „Опел”, с водач – 42-годишна жена от Хисаря, предприема ляв завой за навлизане в общински път и отнема предимството на насрещно движещ се автомобил „Шкода” с 55-годишен шофьор от Карлово. В резултат шкодата се блъска в движещ се по посока Карлово лек автомобил „Сеат” с 19-годишен водач от Песнопой.

Няма данни за употреба на алкохол от страна на шофьора на сеата, а на останалите водачи са взети кръвни проби. Жената, управлявала опела, е с контузия на левия крак и е настанена в болница. Спътниците й – от Хисаря, също са в болница, без сериозни наранявания.

В лечебно заведение е настанен и шофьорът на „Шкода”-та, а също и 78-годишна жена от Карлово. Те са с леки наранявания и няма опасност за живота им.

По случая е образувано досъдебно производство. Извършен е оглед  на мястото на катастрофата,. Причините за инцидента се изясняват.

Снимката е информативна

Подобни статии

Top