Шефовете: Всички в Ботев на линия на 12 януари! - DC news

Шефовете: Всички в Ботев на линия на 12 януари!

Ботев започва тренировки на 12 януари

снимка: bultras.com

Ботев (Пловдив) започва подготовката си на 12-и януари, обявиха от управата на клуба.

Спортно-техническият щаб е уведомил играчите, че нито един, независимо дали е българин или чужденец, не получава разрешение да удължи почивката си. Ваканцията на „канарчетата“ беше достатъчно дълга – в рамките на един месец и няма основателни причина да не започнат подготовка на 12 януари.

Днес ще се състои среща на новия Управителен съвет на клуба, на която ще бъде подписан договора между ръководството на Ботев и компанията, организираща лагера на тима в Анталия от 2-и до 11-и февруари. Веднага след като документът бъде оформен, ще започнат преговори за съперници за контролите на в турския курорт. Там възпитаниците на старши треньора Петър Пенев ще направят четири проверки.

Преди да заминат за Турция „жълто-черните“ ще играят с Берое на 24-и януари. Уредени са и спаринг със столичните Славия и Локомотив, като до дни ще станат ясни точните дати и местата, където ще се проведат.

На този етап, освен босненеца Горан Галешич, няма освободени футболисти от Ботев. Не са привлечени и нови попълнения от други тимове.

 

Подобни статии

Top