Шефовете на Ботев пред избор – Костов или феновете!

Николай Костов може да стане първият уволнен треньор от началото на сезона след загубата от новака Верея с 0:1 в 4-ия кръг на Първа професионална лига.

Феновете на „канарчетата“ вече са доста остро настроени срещу наставника, който още в пристигането си в Пловдив обяви колко зле е отбора и как трябва спешно да се прави селекция. И я направи – изгони повечето от „старите кучета“, повечето от младите таланти прокуди под наем във второкласни тимове, а на тяхното място, не само при мъжете, но и в школата, пристигнаха футболисти от столичния Септември, незнайни бразилци и отказали се от футбола.

Гол от засада в градското дерби спаси донякъде честта на „жълто-черните“, но шампионът Лудогорец бързо разби илюзиите на пловдивчани с 4:1 в Разград. Следващото домакинство на Славия бе спечелено с 3:2, като гостите останаха с 9 души, но Ботев се защитаваше в глуха защита накрая.

Сега ръководството спешно се събира да решава бъдещето на  Николай Костов. А феновете са настроени и срещу тях, защото не правят нищо по въпроса за довършването на стадион „Христо Ботев“. Изборът на шефовете ще бъде знаков – ще продължат ли с половинчатите си действия относно отбора и стадиона или ще рискуват да започнат истинска война с феновете.

Снимка: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top