Шефовете на Локо подписаха със 7 футболисти, уредиха 2 лагера

Локо поискали от спонсор един милион

Седем футболисти подписаха нови договори с Локомотив (Пловдив) и получиха по 3 заплати от д-р Константин Думанов, член на УС на сдружение „Обединение за Локомотив“. Това са Бирсент Карагарен, Ванчо Траянов, Айкут Янъков, Христо Стамов, Александър Витанов, Теодор Скорчев и Игнат Дишлиев.

Отделно, капитанът Мартин Камбуров остава в отбора, но той ще подпише, когато се върне от чужбина. Треньорското ръководство, водено от Христо Колев-Бащата, както и всички служители също взеха по 3 заплати.

Дани Кики, Янко Сандански и Георги Вълчев също получиха някакви пари, но не подписаха и имат още няколко дни за размисъл.

Новото ръководство на Локомотив Пловдив уреди двата лагера на отбора в подготовката за предстоящия сезон. Черно-белите ще отседнат в 4-звездния „Вихрен Палас“ в Банско, а ще тренират на терена в Добринище, който е в отлично състояние.

Първият престой в курортното градче ще е от 15 до 26 юни. След това е предвидена 2 дни почивка за футболистите. Вторият лагер в Банско ще е от 29 юни до 10 юли.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top