Школата на Локо без загуба втора поредна седмица (ВИДЕО)

Страхотното представяне на елитните юношески гарнитури на Локомотив (Пловдив) продължи и тази седмица, съобщава официалният сайт на клуба.

Миналата седмица „черно-белите“ записаха три победи. Първо 17-годишните стигнаха до пълен обрат и победа над Черно море с 3:2, след като малко преди почивката губиха с два гола пасив. След това в Бургас започна двубоя от първенството на 15 годишните срещу Черноморец. На тежкия играчите на Васко Ангелов победиха с 1:0.

При старшата възраст интригата между Локомотив и черноморец приключи още първото полувреме с класическото 6:0 за пловдивчани. Голове на Жак Пехливанов, Ангел Денчев, Александър Гурков, Стоян Григоров и на два пъти за Георги Чукалов донесоха разгромната победа за пловдивчани.

Тази седмица имаше нови радости за „черно-бялото“ семейство.

Съботата започна с изразителна победа за играчите на Васко Ангелов с 7:0 срещу Хасково. Това бе най-малкото с което хасковлии се отърваха.

По точка взеха Локомотив и Левски при 17-годишните. Силен мач за „черно-белите“ направи Ияд Хамуд, който се подвизава на три фронта – U16 и U17 и U19.

Монтана и Локомотив завършиха също 1:1 при най-големите.

Добре свършена работа от всички треньори в школата. Добре свършена работа от всички футболисти.

Подобни статии

Top