Шок за милиони жени по света! Почина Джаки Колинс!

12021884_1678002862416104_81675493_n

Милиони жени по целия свят са в шок! Британската писателка и автор на бестселъри Джаки Колинс почина на 77-годишна възраст! Оказва се, че тя е боледувала от тежка форма на рак на гърдата и е пазила в тайна борбата си в продължение на 6 години.

Само пет дни преди смъртта си, Джаки е разкрила всичко в последното си интервю за списание „People”, което е останало непубликувано и излиза на бял свят едва днес.

Като погледна назад в миналото, не съжалявам за нищо, което съм направила. Направих го по моя начин, както би казал Франк Синатра. Откакто ми сложиха  диагнозата написах 5 книги, поживях си, обиколих света и никой не знаеше за болестта ми до днес, казва Джаки Колинс в емоционалното интервю.

Писателката, която има брат, сестра и шест внуци, разказва, че семейството винаги е било голямата й любов.

Джаки Колинс е автор на 32 романа, като всички от тях са бестселъри. Тя е продала над 500 милиона копия. Първият й роман – „Светът е пълен с женени мъже”, излиза през 1968-а година и веднага е обявен за скандален. „Холувидски съпруги” пък е екранизиран и във филма участват звезди като Антъни Хопкинс и Кандис Берген.

Джаки Колинс започва кариерата си с помощта на своя баща Джо, който е бил сценичен агент, а сред клиентите му са Шърли Беси, Бийтълс и Том Джоунс.

Джаки е била омъжена два пъти и има три дъщери. Била е сгодена и трети път, но не се омъжва, защото годеникът й почива. Покойни са и предишните й двама съпрузи.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top