Шок! 2-годишно дете системно тормозено в пловдивска ясла - DC news

Шок! 2-годишно дете системно тормозено в пловдивска ясла

Системен тормоз е оказан върху двегодишно дете в Детска ясла на мечтите. За това сигнализира майка му пред bTV. Детето било удряно и скубано, а върху бузата му имало отпечатък от шамар.

Според майката Мирослава синът й Радослав е удрян системно – по крака и по бузата. Самият Радослав разказал на майка си, че бил непослушен и затова бил удрян и скубан.

След последния инцидент в пловдивската „Детска ясла на мечтите“, детето започнало да бълнува и да се страхува. Майка му разказа, че е видяла отпечатък от пръсти на него. Успокоила го, а той й разказал, че когато започнал да плаче за мама „страшната леля го скубала по главата”.

„За мен детето е удряно, защото той го казва. Когато го взех и тръгнахме по пътя за вкъщи, за да се разхождаме, видях на бузката му отпечатък от пръсти. Същия ден ми каза: „Мамо, аз днес започнах да плача за мама„. И викам: „И какво стана“. „Ами лелята дойде и шат силно удари ме мене“. Успокоих го детето. По пътя той започна да ми разказва, че като започнел да плаче за мама, страшната леля го дърпала за главата и започна да показва. За да се задълбочава стреса и да стигнем до детски психолог, просто няма как да стане“, плаче майката.

Директорката на яслата Румяна Петрова изключи подобно поведение от страна на служителката. Въпреки това тя заяви, че ще провери случая.

Родителите пък заявиха, че ще преместят детето в друга ясла.

Очаквайте подробности!

Подобни статии

Top