Шофьор вдига луд скандал на дядо, помолил да слезе на спирка (СНИМКИ И ВИДЕО)

На луд скандал бе свидетел репортер на DCNEWS в автобус №6. Кавгата се разрази  в участъка между спирките на Чифте баня и пл. „Шахбазян“. Възрастен и трудноподвижен човек, на видима възраст над 75 години, не успя да стигне от мястото си в задната част на автобуса до вратата, за да слезе на Баня Старинна. Вратите се затвориха под носа му и човекът извика на шофьора да не тръгва и да ги отвори, но водачът не го чу.

Към виковете се присъединиха и пътници, а шофьорът изпадна в дива истерия. Той се развика на възрастния мъж: „Да си слязъл, не мога да чакам по цял ден на спирките! Достатъчно дълго стоях“. Хората продължиха да настояват рейсът да спре и човекът да може да слезе, но водачът продължаваше да вика.

В крайна сметка възрастният човек отиде до предната част на автобуса, за да обясни, че не е успял да стигне до вратата, тъй като се движи по-трудно. Отговорът – ще чуете във видеото.

Това е поредният екшън в шестица, за който съобщаваме в DCNEWS. В предишния случай читател ни изпрати видео и снимки с арогантното шофиране на автобусен шофьор, изтървал графика си.

Екипът ни призовава читателите, в случай, че станат свидетели на подобна дързост от страна на шофьори в градския транспорт, да ни сигнализират на dcnews.bg@gmail.com.

 

Подобни статии

Top