Шофьор-джигит вози пловдивчани като картофи, изтървал си графика (СНИМКИ И ВИДЕО)

Шофьор на автобус №6 в Пловдив стресна пътниците си, след като се опита да вземе за рекордно кратко време маршрута си по посока от кв. „Изгрев“ до Прослав, за да навакса с графика си.  Вероятно заради катастрофата на кръстовището на бул. „Руски“ и ул. „Гладстон“, която предизвика сериозни задръствания и проблеми в градския трафик часове, след като бе станала, шофьорът е закъснял доста с графика, спуснат му от ръководството на „Автотранс Чолаков“, ни писа на редакционната електронна читател на DCNEWS, возил се в злополучния рейс.

„Въпросният водач на автобус ни натовари на спирка от бул. „Шести септември“  и потегли с мръсна газ, без дори да изчака пътниците да седнат. Веднага след това наби спирачки пред близката пешеходна пътека, тъй като по нея преминаваше пешеходец, а хората залепнаха като гербови марки по стените на рейса.  После пак тръгна с мръсна газ, ядосан на пешеходеца, но се наложи да спре на червен светофар. С подобен стил на шофиране и ругатни по адрес на шофьори и пешеходци, рейсът се носеше по целия бул. „Шести септември“ до бул. „Васил Априлов“, откъдето в момента минава шестицата. Там ситуацията стана страшна, тъй като водачът не намали по мокрия паваж и добре раздруса возещите се в колата. Достигайки до прелеза на Пещерско шосе, той спря и започна да се ядосва, че бил карък и си изпускал графика. Кой от пътниците е виновен, че е така?“ – пита в писмото си читателя ни.

Той е приложил снимки и видео от злополучното си пътуване. На тях ясно личи регистрационният номер на автобуса, който умишлено не сме прикрили. Вижте ги!

 

Подобни статии

Top