Щабът на „жълто-черните“ с официални претенции към съдийството (ВИДЕО)

Душан Керкез и компания признаха и грешките на футболистите на Ботев при поражението с 0:4 като гости на ЦСКА

След като първо капитанът на Ботев (Пловдив) Ивелин Попов изрази острото си възмущение от съдийството по време на поражението с 0:4 при гостуването на ЦСКА, днес и цялото ръководство на „жълто-черните“ публикува обръщение до феновете и до новото ръководство на БФС.

Шефовете на клуба с надяват промените да засегнат и печално известното българско съдийство.

В неделя главен рефер бе Ивайло Стоянов – Сватбата.

„Уважаеми Ботевисти,

В приложеното видео ще имате възможността да се запознаете със съдийските грешки, ощетили нашия представителен мъжки отбор при гостуването му на ЦСКА-София в среща за първенство, играна на националния стадион „Васил Левски“.

ПФК „Ботев“ отчита собствените си пропуски, довели до неприятната загуба с 4:0, но това не е основание да си затворим очите за безобразното и тенденциозно съдийство, променило хода на срещата в ключови моменти.

Отнасяме се с нужното уважение към нашия съперник, като по никакъв начин не бихме искали да неглижираме победата му, но сме убедени в правотата на своето недоволство.

Вярваме, че заявеното желание за промяна в развитието на българския футбол, изразено ясно от всички кандидати на отминалия изборен конгрес на БФС, ще доведе до промени и в българското съдийство, за да може всички отбори да се състезават при пълна равнопоставеност.

С уважение,

Ръководството на ПФК „Ботев“