Ще бъде ли Римският стадион сграда на годината? Гласувайте до 12.00!

Дадоха под наем кафенето на Римския в Пловдив за наем от 4300 лв.

Днес трябва да стане ясно кой ще бъде победителят в конкурса на ГРАДЪТ Медия Груп „Сграда на годината“. Сред номинациите в категорията „Сгради, паметници на културата“ е Римският стадион в Пловдив, който се бори за приза заедно с още четири обекта. Това са остров Анастасия край Бургас, Интерактивният музей на индустрията в Габрово, Комплекс с гробницата на Хонорий в София и адаптираната за Музей за история на София сграда на Централната баня в столицата.

Националният конкурс се провежда под патронажа на Министерството на регионалното развитие с подкрепата на браншовите организации в областите на проектирането и строителството КСБ, КАБ, САБ, КИИП.

Конкурсът продължи 10 дни и приключва в 12:00 ч. днес. Той е учреден през 2002 година, и е най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата, което отличава най-добрите постижения през съответната година.

Най-хубавите сгради в България, получили разрешение за ползване през годината, кандидатстват и преминават през оценка на авторитетно жури от уважавани представители на професионалните общности. Церемонията по връчването на наградите в Тринадесетото издание на конкурса ще се състои тази вечер в София.

Подобни статии

Top