Ще има ли Локомотив (Пловдив) скоро нов спонсор? - DC news

Ще има ли Локомотив (Пловдив) скоро нов спонсор?

Ще има ли Локото нов спонсор

Ще има ли Локомотив (Пловдив) скоро нов спонсор? Това е въпросът, който си задават „черно-белите“ привърженици, пък и футболистите, които останаха да играят за честта на екипа, въпреки тежката финансова криза.

Отговорът се очаква в най-скоро време, когато новите управляващи започнат да решават най-наболелите проблеми на държавата. А освен здравеопазването, образованието и банковата система, един от важните фактори за подрастващото поколение и за кефа на народа е футбола. Погледите сега са насочени с очакване към административния директор и общински съветник от ГЕРБ Атанас Узунов. И новини от премиера Бойко Борисов, който веднъж доведе като спасител с чек за 1 милион лева варненския бизнесмен Веселин Марешки.

После аптекарският бос бутна една от трибуните на стадион „Локомотив“, заряза клуба и се оказа, че всъщност пловдивчани му дължат прословутия милион. Новият спортен министър Красен Кралев също е от Варна, но е шеф на дружествата на Черно море.

Ще се окаже ли той по-съвестен от своя съгражданин и ще даде ли едно рамо на смърфовете. И кой ще бъде новият спонсор на Локото, след като и отбори от ранга на Левски, ЦСКА и Ботев също са в тежка финансова криза?

 

Подобни статии

Top