Протест срещу ръководството на Тракийското дружество

Протест срещу  начина на ръководене на Тракийско дружество „Войвода Руси Славов” ще се проведе днес от 11 часа в сградата на дружеството на ул. „Димитър Талев” №49. Част от членовете му ще се опитат да вземат участие в насроченото Отчетно събрание на дружеството, въпреки цитирам: „горчивия опит, който имат от миналата година“.

При наличие на: ”ОТМЕНЯ всички решения на Общо събрание на „ТРАКИЙСКО ДРУЖЕСТВО ВОЙВОДА РУСИ СЛАВОВ”, проведено на 23.VІ.12 г.,” – част от постановления на   три съдебни инстанции – хора от избрания тогава Управителен съвет (нелегитимен според трите съдебни решения), с които пловдивчани много години са работили добре за общите им каузи, сега „послушничко” съдействат за изолирането им. Като резултат от действията им, Тракийският дом – светиня и символ на тракийското дело, пустее. Тракийци  са НАТИРЕНИ и там дейност – културно-просветна,  НЯМА.

При платен членски внос и реална дейност, осъществявана извън Тракийския дом, вероятно и тази година пловдивчани няма да бъдат допуснати, за да НЕ задават неудобни въпроси, се казва в писмо до медиите на протестиращите.

Подобни статии

Top