„Южен полъх“ пак на протест

jujen polyh

За пореден път на протест излизат жителите на комплекс „Южен полъх“ в кв. „Кючук Париж“ в Пловдив. В писмо до медиите те изразяват възмущението си от бездействието на институциите. Вижте пълният текст на писмото им:

С настоящото Ви уведомяваме, че на основание чл.11 от Закона за събранията, митингите и манифестациите и чл.16 от Наредба за осигуряване на обществения ред на ОС Пловдив, живущите в комплекс „ЮЖЕН ПОЛЪХ”, с  адрес гр. Пловдив, бул. Александър Стамболийски № 105 – 113 организират протестен митинг, който ще се състои на 29.09.2015г от 19:00 часа до 20.00 часа.

Протестният митинг ще се проведе пред комплекс „ЮЖЕН ПОЛЪХ”.

Целта е да изразим огромното си възмущение и гражданска нетърпимост от това, че като собственици на апартаменти в „ЮЖЕН ПОЛЪХ”, с  адрес гр. Пловдив, бул. Александър Стамболийски № 105 – 113 сме принудени да търпим беззаконията на г-н Караилански и г-н Йосифов, както и действията на полицаите от 1-во РПУ, с които ние по безпардонен начин сме притискани и чрез които това беззаконие не само че се е толерирало и продължава да се толерира.

За гарантиране спазването на обществения ред при провеждането на протестния митинг ще осигурим собствена охрана.

Заявяваме, че предполагаемия брой на участниците ще бъде около 100 души.

При провеждането на протестния митинг няма да се използват транспортни средства.

Заявяваме, че при организирането на протестния митинг ще спазим всички законови изисквания за осигуряването на медицинско обслужване, транспорт и ако е необходимо съдействие на органите за противопожарна безопасност.

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top