Юноши и деца от 3 набора показаха купите си на „черно-белите“ фенове (СНИМКИ)

Шампионите от Локомотив набор 2003 получиха своите медали и купа на специална церемония на полувремето на мача с Черно море. Момчетата на Милен Кунчев имаха щастието да вдигнат трофея на стадион Локомотив под бурните аплодисменти на публиката по трибуните. Набор 2003 стана шампион вчера в Междуобластната група след победа над Орлета (Пазарджик) с 0:4 като гост. Възпитаниците на Милен Кунчев завършиха първенството непобедени.

Всички в отбора бяха наградени лично от Павел Виданов, който връчи и специална торта от името на клуба. След това шампионите направиха почетна обиколка из стадиона.

Детските тимове на Локомотив при набор 2005 и 2007 също показаха спечелените купи пред феновете на тима. Набор 2005 с треньор Даниел Димитров извоюва първото място във Втора група, а момчетата на Аян Садъков спечелиха Втора група при набор 2007.

И двата тима бяха поздравени от Павел Виданов, който връчи торти от името на клуба. След това „черно-белите“ направиха обиколка на стадиона, за да покажат купите пред феновете, които ги аплодираха бурно.

Снимки: lokomotivpd.com

Подобни статии

Top