„Ютия за бръчки“ показаха в Пловдив (СНИМКИ)

Пролетно вдъхновение и слънчево настроение донесоха в дъждовния петъчен ден коафьори, гримьори и стилисти в Палата 2 на Международния панаир в Пловдив.

С холивудски блясък, авангардни стилисти от световна величина и представяне на голям брой иновативни методи във фризьорството и козметиката, стартира Италианският фестивал на красотата и прическата в Пловдив.

Сред новостите, които веднага привлякоха вниманието на  публиката бе  кератиновата терапия за изправяне със заглаждащ ефект. Действа без химическа агресия и затова е подходяща за силно увредени коси, обясниха експертите.

Спа маникюр, поставяне на shellac, изграждане с гел и изящни декорации  бяха преставени от водещи имена в областта на ноктопластиката. Далеч не всички жени могат да се похвалят със здрави нечупливи нокти, способни да пораснат наистина дълги и да послужат за основа на зашеметяващо красив маникюр. Това обаче не бива да ви притеснява, вече има всякакви методи, обясниха маникюристите.

Сред революционните продукти е най-малката „ютия за бръчки“ в света. Това е козметично студио в джобен формат, работи с галванично електричество, чиито импулси вкарват в кожата полезните вещества от специално разработени гелове и кремове.

Безамонячна боя за коса за бременни, преса за коса без топлинна обработка и за „вграждане“ на кератин в изтощени кичури  предоставят възможност на всеки да си направи салон за красота у дома.

Фестивалът  ще предложи и изненади за абитуриентите – безплатни идеи за прически. Оригинални, трайни и лесно изпълними фризури за бала ще бъдат демонстрирани в тематични презентации, обясниха организаторите. Форумът вече не е само за професионалисти, а водещата идея е клиентът да може да си позволи финансово да се остави в ръцете на майсторите в бранша.

За постигане на мечтаната визия ще съдействат и именити стилисти от чужбина, които с виртуозните си изпълнения с гребена и ножицата ще убедят пловдивчани и гости, че фризьорството освен естетика, е и изкуство.

На множеството щандове посетителите ще намерят най-новите продукти за коса, грим, козметика и парфюмерия, които се очертават хитови за предстпящите топли месеци. Професионалистите пък могат да оборудват своите козметични и фризьорски салони с модерни уреди и материали и да се запознаят с актуалните направления в бранша по време на обученията и семинарите.

 

Подобни статии

Top