Ясновидка предрича: Тотев печели на втори тур

Малко повече от месец остава до началото на битката за кметския стол в Пловдив. Решихме да избягаме от „сухата“ статистика и с помощта на специалист в областта на астрологията, направихме прогноза, обуславяща се на свръхестественото.

Ясновидката Веселина Добрева предрече, че Иван Тотев ще спечели предстоящите избори в Пловдив. Според нея борбата в ще бъде оспорвана, но накрая сегашният градоначалник ще успее да надвие опонентите си.

По думите на екстрасентската немалки шансове имат и другите кандидати – Славчо Атанасов и Здравко Димитров. Единствената дама в надпреварата Дани Каназирева обаче според ясновидката нямала шанс и едва ли ще стигне до балотаж.

Кой ще заеме кметския пост в Пловдив със сигурност ще стане ясно на втори тур, категорична е врачката. По думите й Славчо Атанасов имал по-големи шансове да достигне до балотажа от Здравко Димитров, но в последния момент на първия тур везните на съдбата можели да натежат в полза на Димитров.

Ясновидката е убедена, че при балотаж между Тотев и Атанасов, сегашният кмет ще спечели. Подобна е прогнозата и при втори тур със Зико.

DCNEWS не се ангажира с прогнозата на ясновидката. Все пак последната дума имат избирателите.

Подобни статии

Top