Как да изтрием вече изпратено съобщение във Фейсбук

Facebook

Понякога изпращаме съобщения, за които по-късно съжаляваме или изпращаме съобщения на грешните хора. В Скайп имаш опцията да изтриеш или редактираш нещо, което си пратил, но Фейсбук не предоставя тази възможност.

Все има един начин, по който можеш да изтриеш съобщение, което си пратил до някого и той изобщо да не го получи. Единственият начин това да стане е, ако човекът вече НЕ Е прочел съобщението и липсва надписът „Seen“.

За да не види съобщението е нужно да деактивирате акаунта си за 3 часа и след това отново да го активирате. Това, че акаунтът ви не съществува за такъв период от време е достатъчен, за да изтрие съобщението ви от входящата кутия на човека, на когото сте го изпратили.

Източник: actualno.com

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top