1 милион лева отказали Ботев от Кишада и Анисе

12647821_1713100982239625_31323608_n

Сериозна трансферна сума е отказала Ботев (Пловдив) от нападателя Жуниор Кишада и полузащитника Анисе Абел от Лудогорец, съобщава „Тема Спорт“. Ръководството на шампионите е поставило цена от над половин милион евро.

Това е накарало канарчетата да преустановят разговорите за бразилеца и мадагаскареца. Сред обсъжданите варианти е било и пловдивчани да вземат някой от двамата под наем до края на сезона, но и там финансовите изисквания на шампионите са били доста високи.

Както е известно, треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев обяви, че не иска да се разделя с нито един от футболистите. Единственият, който досега напусна, е бранителят Александър Александров, чийто договор с клуба изтече на 31 декември. Защитникът предпочете оферта от Левски пред възможността да остане на „Лудогорец Арена“.

В момента ръководството преговаря с Георги Терзиев, Витиня и Михаил Александров за подновяване на контрактите. Споразуменията и на тримата изтичат през лятото, като може никой от тях да не остане в Разград през новия сезон. Припомняме, че Терзиев е получил ултиматум от шефовете да отговори дали ще преподпише до средата на февруари.

Снимка: ludogorec.net

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top