10 неща за женския оргазъм, които мъжете не разбират

sex

Той не успява да проумее как веднага, след като си получила оргазъм, можеш да го направиш пак, без да си починеш дори и минута. Той най-малкото ще трябва да отиде до банята, да се напръска с вода, и да агитира пениса си да се върне бързо в играта.

Изглеждаш така, все едно си изпила тройно лате след оргазъм. Мъжът обикновено иска само да си легне и да заспи, оргазмът му действа като чаша топло мляко. Ти, от друга страна, веднага след като свършиш, си готова да започнеш с плановете за това какво ще правите следващия месец. Ето тази енергия той не разбира.

Оргазмът ти за него изглежда като красиво, сложно и леко разочароващо пътуване. Ако си представиш мъжкият оргазъм, кривата ще върви само нагоре, нагоре, нагоре и нагоре, и след това рязко ще се спусне надолу. Кривата на женския оргазъм пък изглежда като изображение на нарастващи действия с три мини кулминации, пролог и неразрешима сюжетна линия относно броя на възглавниците под корема ти.

Можеш да имаш различни видове оргазми, като на шведска маса. Ако сексът е работеща 24 часа трапезария, мъжете могат да си поръчат единствено сода. За тях няма друг вариант, въпреки, че и содата е страхотна. Жените пък могат да си поръчат всякакви безалкохолни напитки – те пак са на основата на содата, но всеки път с различен привкус.

Няма нужда дори да има нещо във вагината ти, за да получиш оргазъм. За разлика от мъжете, които стигат до края, ако пенисът им прониква в нещо, женските оргазми могат да се предизвикат от стимулация на зърната, клитора, и какво ли още не. Това мъжът няма как да го разбере. Той все пак е само на сода…

Източник: cosmopolitan.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top