10 признака, че те е изпуснал и сега се спуква от яд

Да срещнеш жената на мечтите си, но да не успееш да я задържиш, а през целия останал живот да тичаш подире й… Незавидна участ! Как да разберете дали вашия бивш все още съжалява, че повече не сте заедно?

Вижте десет признака, които говорят, че все още съжалява за вас!

1. След като бурята от раздялата ви се уталожи, той отново си чати с вас в социалната мрежа. Въобще бившият е по-добре да се държи надалеч от вас след раздялата, за да не ви пише, когато е пил малко повече. А също да не вижда как живеете в момента и с кого се срещате… Както и просто да не си спомня за последния път. Ако той и досега чете постовете ви в мрежата, това означава, че или сте се разделили като приятели, или е готов да търпи болка и страдания, само и само да не ви изпусне от поглед. Ако смятате, че това е романтично, то вероятно все още таите някакви чувства към него. Ако смятате, че е жалък – всичко е приключило.

2. Чувате от приятели, че той все още пита за вас. Това е неговият начин да покаже, че не иска да ви тревожи от деликатност, но не сте му безразлична. Той знае, че ще ви разкажат.

3. Той няма сериозни връзки от момента на раздялата с вас. Може би просто е придирчив, а може да смята, че никоя да не може да се сравнява с вас. Във всяка потенциална партньорка той вижда недостатъци, просто, защото тя не сте вие.  А може би е започнал сериозна връзка, но е скъсал, защото още гасне по вас. Или чака, дали няма да се върнете.

4. Той наистина звъни или ви пише, когато се напие. Както се казва, каквото мисли, докато е трезвен…

5. Все още продължава да флиртува с вас. Разбира се, това може да означава различни неща. Някои хора просто не умеят да общуват по друг  начин. А може пък да иска отново да преспи с вас. Но може да се надява, че сексът ще доведе до възобновяване на отношенията.

6. И досега общува с роднините ви. Трудно е да се повярва, че бившият ви толкова се е сприятелил с родителите ви, че не може да живее без тях. По-скоро и той, и семейството ви продължават да се надяват, че някога ще се ожените.

7. И досега ви поздравява за рождения ви ден. С това той сякаш ви казва: „Не съм забравил, все още мисля за теб, не си ми безразлична“.

8. Искрено се радва, когато ви срещне на улицата. Или на гости у общи познати.

9. И досега пази подаръците ви. Т.е. ако все още носи ризата или скъпия часовник, които сте му подарили, това може да не значи нищо. Освен, че сте познала какво да му подарите. Но ако е запазил ръчно изработените картички или тениската, на която по ваша поръчка е отпечатана общата ви фотография, работата е доста по-сериозна.

10. Що се отнася до общите фотографии – и тях все още пази. И даже не ги е изтрил от профилите си в интернет. Това означава, че тези спомени са му скъпи и не иска да ги губи. Както и вас.

Източник: cosmo.ru
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top