10 причини омъжените жени да завиждат на неомъжените

5a52393a279dbaed55bb55913a7fe129_cropped_630x350

Неомъжената жена не се обяснява на никого кога и накъде тръгва. Иска да отиде в Турция с приятелки? Или може би петък вечер да отиде на бар в компанията на познати мъже? За необвързаната жена няма пречки – всичко зависи от нейното настроение и желания.

Неомъжената жена може да харесва различни мъже. Може да отиде на среща с един, да обядва с друг, да си пише с трети и не я заплашва нищо, тъй като може да прави това когато си иска, според своите правила.

Тя може да пръска заплатата си за кафе и ресторанти, а също да не готви в къщи. Когато живееш с мъж, рано или късно ще се наложи да се примириш с мисълта, че той постоянно иска да яде. При това – домашна храна. Тази, която ти си приготвила със своите златни ръце на любима жена. Наистина е прекрасно да се грижиш за някого, но понякога, да стоиш до печката, особено след тежък работен ден, изобщо не ти се иска.

Неомъжената жена може да постави кариерата и хобито си на първо място. Както и да го гледаш, омъжената жена трябва да се съобразява с половинката си. И затова, след сватбата всяко момиче си задава въпроса: а какво ще стане, след като се роди детето? Докато неомъжената жена изобщо не се замисля за това, а даже и да го направи, има пълното право да изгони тези мисли далеч, докато не срещне следващия интересен мъж.

Неомъжената жена може да прекара вечерта, гледайки любимия си сериал и похапвайки сладолед от кутията. Теоретично, така може да постъпи и омъжената, но само след кавга с мъжа си, който иска да види финала на Шампионска лига или поредния мач на Григор Димитров .

Неомъжената жена отговаря само пред майка си. Докато омъжената знае, че като подарък към любимия обикновено върви и майка му. В случая – свекървата.

Неомъжената жена непрекъснато мечтае за така бленуваното предложение за брак. Омъжената жена се надява, че сватбата, първата брачна нощ и всичко останало – са първите и единствени в живота й. Макар че всички момичета, дори и след сватбата, мечтаят за още една.

Неомъжената жена може да приема подаръци от различни мъже. Независимо дали това са цветя, украшения, билети в театър – достатъчно е само да се усмихне и да благодари. А омъжената може да получава подаръци само от един мъж – съпруга си.

Неомъжената жена може да обзаведе дома си както иска. И да не се съобразява с това, че диванът не може да е розов и прекалено натруфен. Както и ако иска – да боядиса стените в стаите в ярки цветове. И в този случай тя няма да слуша монолози за това, че мъжът й винаги е мечтал за друг дом.

Неомъжената жена може да си вземе домашен любимец. И след това да не чисти дрехите му от козината на котката, да не спори с него кой този път ще разходи кучето.

По материали от cosmo.ru

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top