10 професии, които ще направят жените неустоими

Момичета, добре е да знаете, че някои професии влияят не само на дебелината на портфейла ви, но и на сексуалната ви привлекателност. Защо? Причините са различни: някои професии са признак за повече ум, други, за разкошен живот, а при някои жените просто са самоотвержени и прекрасни. В приложената класация ще намерите най-привлекателните женски професии.

1. Полицайка

Няма нищо сексуално в това да отидеш в затвора. Вероятно там е студено и няма в кого да се гушнеш. Много по-привлекателна е мисълта за жена в полицейска униформа. Привлекателността се увеличава заради факта, че сте наясно, че тазжи жена има почти безгранична власт над вас. И накрая, белезниците могат да бъдат отличен аксесоар за секс.

2. Студентка

Да, студентка – това не е точно професия, но студентките всъщност са най-привлекателните в тази класация – най-вече заради възрастта им (по принцип между 18 и 24 години). Точно време да се срещат с момчета! И още, ако учите заедно със студентката в едно висше учебно заведение, винаги ще имате тема за разговор.

3. Медицинска сестра

Ако не смятате, че медицинските сестри са привлекателни, вероятно отдавна не сте били на купон за Хелоуин: костюмите на медицинските сестри на такъв купон са невероятно популярни. Едва ли медицинските сестри в болниците носят такива високи обувки и са толкова пияни, но едно е същото – тяхната загрижена „майчинска“ същност, която ги е накарала да изберат тази професия. Тяхната топлина привлича хората.

4. Преподавателка

Образът „прекрасна учителка“ съществува вече много години. Това е една от фантазиите на съвременната медия-култура. Освен това те са привлекатлени, защото са умни, особено ако преподават любимия ви предмет.

5. Певица

И актрисата, и певицата са привлекателни заради своята публичност и известност. Но за разлика от актрисите, певиците и музикантите са знаменити, благодарение на таланта си. Срещате се с певица? Сега в някои моменти на пеенето ѝ можете да се наслаждавате само вие.

6. Актриса

Помислете за най-красивата жена, която познавате. Много от вас ще си спомнят познати момичета, но не малко ще се сетят за някои актриси. А и защо не? Знаменитостите изглеждат страхотно, носят прекрасни дрехи, имат много фотоси, на които изглеждат уникално. Но и на професионална фотосесия като тези, в които се снимат актрисите, всеки ще изглежда потресаващо.

7. Професионална спортистка

Има няколко причини, заради които професионалната спортистка е желана от мъжете. Като правило тя е погълната и увлечена от своя спорт, а такива сериозни увлечения интригуват. Освен това спортистите са в отлична форма, което, според слуховете подпомага здравия сексуален живот. Но все пак бъдете внимателни! Да се срещаш с някого, който е погълнат от тренировките, е сложно – в този график няма да се намери време за вас!

8. Мажоретка

Много сериали и филми поддържат стереотипа за това, че мажоретките са привлекателни. Те наистина са в прекрасна форма, освен това са предани на своя вид спорт. А и по принцип мажоретките обичат да се веселят, което веднага ги прави по-достъпни.

9. Сервитьорка

Възможно е сервитьорките да са толкова желани, защото са достъпни (за разлика от барманките) – да заговориш сервитьорка, а след това и да я свалиш е съвсем просто: от сервитьорите се изисква да поддържат дружелюбен разговор с клиентите. Ако сте срамежливи, просто можете да напишете телефона си на сметката.

10. Барманка

Барманката е и тази, която държи алкохола. Тя може да осигури на мъжа алкохол, когато той поиска. Но от друга страна да се запознаеш с барманка не е лесно – тя винаги е заета. Но това само добавя привлекателност към нейната персона.

Източник: cosmo.ru

 

Подобни статии

Top