10 тайни на жените, които получават оргазъм лесно

sex

Има начини, да постигаш оргазми доста по-често от обичайното. Според клинични изследвания, само една трета от жените могат да имат оргазъм, когато искат, една трета никога не получават оргазъм, а другата една трета получава понякога.

1. Оргазмиращите жени се възприемат като сексуални създания

„Жените, които получават оргазъм редовно са тези, които са си извоювали правото да са сексуални в съвременната култура, която все още смята темата за женската сексуалност за табу,“ казва сексологът д-р Марлене Васерман. За тези, които са израснали в среда, в която не се говори за секс и силните сексуални жени липсват, трудно се научават да налагат сексуалността си.

Как да го постигнеш:

Макар че вероятно приказките за секс в Биг Брадър те дразнят до смърт, трябва да говориш честно и открито за секса. Намери някой, с когото ти е удобно да говориш за това – приятел или съветник – и задавай въпроси. Прочети за силните жени, които са преодолели сексуални проблеми и разбери как са го направили. Сексуалният тормоз може да блокира способността ти да постигнеш оргазъм, но връзките, изпълнени с любов, могат да излекуват емоционалните ти рани. Освен това, можеш да имаш някакво заболяване, така че ако имаш съмнения, отиди на лекар.

2. Чувстват се удобно в телата си

Жените, които получават оргазъм лесно, може да нямат перфектни тела, но се чувстват удобно в тях и имат чувство за това, че са секси. Освен това, те са уверени в сексуалността си.

Ако не си харесваш тялото, може би ще имаш проблеми с получаването на оргазъм.

Как да го постигнеш:

Укрепи увереността си – прави упражнения, пази диета, ако трябва, поддържай се здрава и спретната, но и се научи да приемаш това, което не можеш да промениш. Оглеждай другите хора по плажове и плувни басейни, за да видиш, че никой не е идеален. Научи се да се чувстваш удобно с голотата си – лежи си редовно гола в леглото или ваната.

3. Те познават и разбират телата си

Знаеш ли къде точно е клиторът ти и какво прави по време на секс? Със сигурност не знаеш, че се надува и вдига не само по време на секс, но и всеки 90 минути, докато спиш. Изучи тялото си как работи.

Как да го постигнеш:

Проучи какво заражда оргазма – чети специализирани книги, рови в интернет, гледай образователни филми. След това изучи тялото си с помощта на огледало.

4. Те знаят какво ги възбужда

Чрез опит и експерименти, оргазмиращите жени са научили кое ги възбужда и предизвиква оргазъм, независимо дали е разкошен напарфюмиран мъж, който ближе врата им, или добрата стара мисионерска поза.

Как да го постигнеш:

Мастурбацията е най-лесния начин да се научиш как стигаш до оргазъм, казват сексолозите. Създай си спокойна интимна атмосфера, стимулирай се от глава до пети, преди да се фокусираш върху ерогенните си зони. Опитай различни техники – гали се, ползвай вибратор, експериментирай смело. Чети еротична литература и гледай филми, за да се сдобиеш с нови идеи какво можеш да правиш. Но не се фокусирай само на физическите аспекти. Гледай на секса като на холистично изживяване, вместо само като упражнение по форплей и проникване.

5. Сексуалността им не е определяна от мъжете

Оргазмът на жената не зависи от някой друг, а само от нея.

Как да го постигнеш:

Създай си еротична връзка със самата себе си. Отдели си време за „секс за един“ и гледай да ти е интересно. Инвестирай в светещи вибратори и секси бельо, ако е нужно.

6. Те си подбират сексуалните партньори внимателно

Добрият сексуален партньор е търпелив и внимателен и не очаква от теб да получиш оргазъм като доказателство за неговата мъжественост. Натискът потиска оргазма. Трябва да се чувстваш свободна да обсъждаш с партньора си защо не можеш да получиш оргазъм.

Как да го постигнеш:

Търси мъже, които могат да ти предложат честност и интимност. Не си губи времето с останалите.

7. Казват на мъжете какво искат

Оргазмиращите жени казват на мъжете какво да направят, за да ги докарат до оргазъм. Затова умението да комуникираш с партньора си и да му кажеш и покажеш какво искаш, е много важно.

Как да го постигнеш:

Научи се да бъдеш активния партньор, а не просто да си лежиш. Мъжете обичат да ги хвалят, така че им казвай какво ти харесва. Насочи ръката му, ако не го прави като хората. Започни да бъдеш по-самоуверена и в други сфери на живота и да казваш на хората какво искаш.

8. Не се преструват

Оргазмиращите жени не се насилват да получат оргазъм. Понякога просто приятното топло изживяване, без зрелищен финал, им е достатъчно и не е нужно да симулират.

Как да го постигнеш:

Не забравяй, че всеки симулиран оргазъм е пропусната възможност да покажеш на партньора си какво всъщност искаш. Може би си мислиш, че му подсилваш егото или му пестиш срама, но лъжата е обидна и в крайна сметка никой не е щастлив.

9. Те си фантазират

Дали си играеш сама, или си с партньор, сексуалните фантазии увеличават възбудата. Оргазмиращите жени си освежават сексуалния живот с нови фантазии най-редовно.

Как да го постигнеш:

Измисли си няколко безсрамни еротични сцени, които да си представяш. Всичко е измислица, така че можеш да си ги измислиш много шантави.

10. Не ги е страх да прекратят сексуално незаводолителна връзка

Супер-оргазмиращите жени няма да търпят мъже, които не могат (или не искат) да им дадат това, което им е нужно в секса. Просто това е твърде важно за тях.

Как да го постигнеш:

Започни да цениш сексуалността си и ще разбереш, че това не е нещо, с което да правиш компромиси.

Източник: cosmopolitan.bg

 

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top