10-те най-секси части от женското тяло

Секси части от женското тяло

10. Ходила

Ходилата обикновено не са първото нещо, което ви идва на ум, когато става въпрос за „секси“, но те често са посочвани от мъжете като възбуждащи. Виждайки жена на токчета или с приятен педикюр в ярки цветове, мъжете често изпитват физическо привличане. Нежните и фини глезени също са привлекателни за мъжката половина.

9. Гръб

Гърбът може би е по-слабо фитишизиран в сравнение с ходилата, но гъвкавите извивки и роклите с гол гръб често влудяват мъжете. Ако пък добавим и татуировка в близост до раменете или в долната част на гърба, нещата излизат извън контрол.

8. Стомах

 

Стомахът е посочван като сексапилна част от женското тяло във всички анкети и проучвания правени по темата. Те са привлечени от мекотата на кожата в тази област. Някои мъже казват, че биха искали да видят малко мускули там, но не прекалено много, все пак държат на извивките.

7. Косата

Косата на жената често се посочва като определяща черта и в нейните форми се намира за всеки по нещо. Някои мъже предпочитат брюнетки, други блондинки. Някои мъже харесват дългите пищни коси да гъделичкат кожата им, а други са истински привлечени от жени с къси коси.

6. Бедра

Жена с уверена походка, показваща своите бедра заявява на мъжете, че знае прекрасно как да се движи и това им действа като моментална възбуда. Проучванията показват, че мъжете предпочитат закръглените бадра – колкото повече месо, толкова по-добре.

 

5. Усмивката

Усмивката е наистина мощен афродизиак. Малко са мъжете, които могат да устоят на красива женска усмивка. Анкетираните мъже споделят, че усмивката е признак за щастие, а точно това всъщност търсят те в секса – удоволствие, наслада и…щастие.

4. Устни

 

Плътните и сочни устни възбуждат мъжете и най-вече тяхното въображение. А щом въображението заработи няма връщане назад. Възбудата е на сто процента задействана.

3. Гърди

 

Вече стигнахме и до очевидните части. Повечето жени, които имат по-големи гърди обичат да ги излагат на показ, а мъжете нямат нищо против. За дамите с по-скромни дадености в тази област на тялото остават другите девет части, на които могат да залагат без притеснения.

 

2. Дупе

 

Жените могат да компенсират липсата на големи гърди с дупе. Много проучвания показват, че мъжете се делят на две групи, първите си падат по гърди, а вторите предпочитат задните части на дамите. В тази област на тялото формите и размерите радват мъжката половина с цялото си изобилие.

 

1. Очите

 

Това е шокиращо! Но, факт! Мъжете казват, че колкото и секси да са останалите части на тялото, не биха могли да устоят на един секси поглед!

Източник: lifebg.net

Подобни статии

Top