10 истории на бисексуални жени, които са си признали на половинката

В живота на бисексуалните има поне едно затруднение.

Ако например, момичето влиза в отношение с мъж, това съвсем не означава, че са престанали да я привличат жени! Но когато настъпи времето за откровен разговор, мъжете често не оценяват честността.

Ето няколко истории от потребителите на американската социална мрежа Reddit.

1. „Казах му: „Не се изненадвай от това, което ще ти кажа. Обичам те и искам винаги да бъда с теб, но… харесвам и жени“. Той отговори: „Добре“. И продължихме да обядваме“. Карина, 27 години.

2. „Той каза, че разбира, че не може да ми даде всичко и мога да го открия извън връзката ни. Но, разбира се, на никого не са интересни терзаният ана омъжената жена, затова нищо не се случи. Обаче ние поне поговорихме!“ — Хоуп, 25 години.

3. „Моят първи приятел винаги повтаряше, че не вярва в това. Смееше ми се. Другият мълчаливо се съгласи, а после ревнуваше, ако правех комплименти на жени“, Ан, 25 години.

4. „Почти всички мъже разбираха това като покана за тройка. И започваха да намекват това на приятелките ми. Сега обяснявам за сексуалната си ориентация още преди началото на отношенията ни“,  Валерия, 30 години.

5. „Той смяташе, че се шегувам, докато веднъж не го заставих да поговорим за това нормално. Той се отнесе добре към това, оженихме се и не му изневерявам. Но понякога ние си показваме един на друг симпатични момичета“. Гейл, 28 години.

6. „Той каза, че знае!“, Инес, 23 години.

7. „Той прие тази новина спокойно, а на мен ми се искаше да видя по-емоционална реакция“. Натали, 32 години.

8. „Той каза, че е подозирал нещо такова, и дори се договорихме за открити отношения“. Аманда, 30 години.

9. „Мъжът ми не беше особено изненадан, но след това често ми задаваше въпроси. Не се опитах да го запозная с любовницата си, притеснявам се, че няма да ме разбере“. Алекс, 32 години.

10. „Всичко премина лошо. Когато приятелите ми мъже разбраха за това, те се изплашиха и разбягаха“. Али, 26 години.

Снимка: Woman.bg
Източник: cosmo.ru
Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top