100 деца от „Занималнята на Маги“ гостуваха на базата на Ботев (СНИМКИ)

Около 100 деца от „Занималнята на Маги“ в Пловдив разгледаха базата на Ботев в „Коматево“. Малчуганите се насладиха на удобствата, които предлага „Футболен комплекс Ботев 1912“.

Предвождани от административния директор Иван Йотков и помощник-треньора на представителния тим Костадин Видолов, децата от първи до трети клас останаха най-впечатлени от спа-центъра на комплекса. Децата посетиха и огромния фитнес, в който футболистите от мъжкия тим и юношите загряват преди тренировки и мачове.

В края на обиколката малките ученици поритаха на един от естествените терени на базата, а спонтанно организираната футболна среща предложи много емоции на децата и техните възпитаници.

Преди да си тръгнат от „Футболен комплекс Ботев 1912“ малчуганите бяха заведени във фен-магазина, където получиха много подаръци от Клуба.

Малчуганите бяха подготвили специална изненада за „жълто-черните“, като бяха изрисували лично две рисунки, посветени на „канарчетата“.

От ръководството на занималнята връчиха благодарствено писмо на Клуба, в което заявяват, че децата са останали впечатлени от посещението на „Футболен комплекс Ботев 1912“.

Снимки: botevplovdiv.bg

Подобни статии

Top