100 000 евро за българска попзвезда! Люси Дяковска спечели екстремно риалити

Люси Дяковска е големият победител в екстремното риалити „Аз съм звезда, изведете ме оттук“.

Българската попзвезда е последният оцелял в немското шоу, снимано в австралийската джунгла, което й донесе и наградата от 100 000 евро. 

Живеещата основно в Германия Дяковска благодари късно снощи на подкрепялите я фенове с своите канали в социалните мрежи. 

„Благодаря ви 1000000000 пъти! Да живее кралица Люси Людмила Тарзания 1“, написаха от нейния екип във Фейсбук.

На финала плевенчанката си пребори с 23-годишния инфлуенсър Twenty4Tim и 27-годишната риалити звезда Лейла Лахуар. Тримата трябваше да преминат през последно изпитание в джунглата, за да спечелят финалната „гурме вечеря“, пише „Билд“. Люси трябваше да премине няколко теста за храна: насекомо на клечка – тарантула и скорпион, а накрая водещият Ян Кьопен й предложи свинска матка. 

Датата се оказва съдбовна за Кралицата на джунглата Дяковска, тъй като най-емоционалните моменти в живота й са се случили именно на тази дата.

На 5 февруари Люси и колежките й от „No Angels“ пускаха дебютното си парче, което ги превърна в световни звезди. За съжаление, това е и датата, на която през 2003 г. певицата изгуби майка си – пианистката Росица Дяковска.

Люси толкова емоционално прие победата в риалитито за оцеляване, че клекна на земята, започна да плаче и промълви на български: „Де да можеха да ме видят майка ми и баща ми!…“