100-годишната баба Мария от село Бегово отпразнува рождения си ден с цялото село (СНИМКИ/ВИДЕО)

Столетницата сама духна свещичките на огромната торта

100 години навърши баба Мария Чакърова от пловдивското село Бегово. На рождения й ден днес се събра почти цялото калояновско село, начело с кмета Николай Гатев.

От кметството и община Калояново бяха подготвили богата трапеза за юбилея на столетницата, която сама духна свещичките на огромната торта.

Многобройните близки, роднини и приятели се изредиха да поздравят юбилярката, като я затрупаха с цветя, подаръци и благопожелания. Всички се чудеха колко добре изглежда тя за своите сто години.

От името на кмета на общината Виктория Михайлова секретарят на община Калояново Павел Павлов и заместник-кметът Таня Карадамянова поднесоха поздравителен адрес и красива азалия, която ще бъде засадена в двора на рожденичката.

Заедно с баба Мария днес беше и 90-годишният й брат. Найден Цънцаров, който живее в съседното село Черноземен, е дядо на репортерката от bTV Мария Цънцарова.

След официалната част баба Мария разказа, че никога не е боледувала. Доскоро е работила и на двора, а сега помага на снаха си в домакинството.

1 2

Подобни статии

Top