1000 лева заплата за новия главен архитект на Пловдив

Общината търси още директор на Стария град и Колодрума

1000 лева ще е средният размер на основната заплата на новия главен архитект на Община Пловдив. Това става ясно от обява, публикувана в най-популярния сайт за кариерни предложения.

От новия главен архитект ще се изисква да организира разработването и провеждането на стратегията и политиката на Община Пловдив, по отношение устройството на територията и плановото й обезпечаване, в т.ч. жилищни, обществено-обслужващи и транспортни територии, зони за отдих в и извън населеното място.

За да се включите в надпреварата, трябва да сте магистър по архитектура и да имате поне 4 години професионален опит. Стратегическа компетентност, лидерска компетентност, управленски качества и работа в екип също са част от изискванията, които кандидатите трябва да притежават.

Всички мераклии за поста трябва да се явят на конкурс  чрез защита на концепция за стратегическо управление на тема: Концепция за развитие на инструментите на градско планиране за управление на проблемите на гр. Пловдив при вземане на краткосрочни решения в условия на неконфликтност с целите на дългосрочно планиране:

• Пловдив и Тютюневия град
• Пловдив, Европейска столица на културата
• Пловдив, зелен, екологично чист
• Пловдив, желан и привлекателен град
• Пловдив и прилагане на ОУП
• Пловдив, устойчив град – въвеждане на ГИС система

В най-популярния сайт за обяви, Община Пловдив търси още директор на Стария град и директор на Многофункционалната зала Колодрума.

Подобни статии

Top