11 пъти секс на месец за щастлив семеен живот

Колко пъти на месец е достатъчно често? Имаме ли проблеми, ако го правим по-малко от преди?
Въпросите в семейната спалня понякога са повече от доволните въздишки.

Вече има отговор на Въпросът на въпросите, видели сте го в заглавието, така че спрете да се чудите, а се заемайте с броенето.
Не, всъщност изчакайте да ви обясним как се е стигнало до тук и как да не превръщате най-хубавата част от семейния живот в гонене на бройка.
И така. Изследвани са 400 наскоро омъжени жени.

Половината от тях определили себе си като щастливи, другата половина – като не толкова щастливи.
След задълбочени анализи психолозите установили, че основната причина за щастието на едната група жени и нещастието на другата група е честота на сексуалните отношения с половинката.

„Нормално е след първите бурни месеци на връзката сексът да се разреди. Още по-нормално е да се разреди с появата на децата, грижите по тях и рутината.

Но когато семейните „срещи“ станат по-редки от 11 пъти месечно (това прави веднъж на всеки три дни), вече не е добре.
Разбира се, от месец за месец е нормално тези бройки да варират, но като цяло би трябвало да се придържате към тях.

Както и друг път сме ви казвали, при семейните двойки организирането на секса, за съжаление, трябва да е като организирането на всяка друга задача от деня – с уточняване на ден и час, на място, уговаряне на детегледачка и т.н.

Така имате голямото предимство да се настроите предварително, да минете през някой секс магазин или пък да облечете специално бельо за повече емоции.
А и знаейки, че всички други пречки са отстранени, със сигурност ще ви е по-лесно да се отпуснете и да се насладите на момента.

Източник: edna.bg

Подобни статии

Top