11-годишната Анна Мария е пловдивският ангел в снега (ВИДЕО)

Талантливата млада певица влиза в домовете ни с дебютната си коледна песен „Ангели в снега“

11-годишната талантлива пловдивчанка Анна Мария вече се радва на завидна популярност след дебюта на първата си песен, посветенна на най-хубавия семеен празник Коледа.

„Ангели в снега“, която е написана специално за симпатичната млада певица, е по аранжимент, текст и музика на пловдивския диджей Емил Христов-ЕМО.

Анна Мария изпя на живо песента при запалването на светлините на коледната елха в район „Тракия“ по покана на кмета Костадин Димитров и стопли сърцата на присъстващите.

Дебютната песен на Анна Мария вдъхва у слушателите надежда, силна вяра и носи посланието да бъдем по-добри, да бъдем заедно и всеки ден, в сърцата ни да бъде Коледа.

Съвсем скоро „Ангели в снега“ ще зазвучи и в пловдивските радиостанции и ще влезе в домовете на хиляди хора по време на най-скъпите празници.

В момента Анна Мария е ученичка в 5-ти клас в музикалното училище „Добрин Петков“ в Пловдив с кларинет и е категорична, че музиката е нейното призвание.

От 2 години талантливата пловдивчанка е възпитаничка на музикалния педагог Румяна Иванова в „Арт Войс Център“, като от 2 години пее самостоятелно, а отделно е част от музикална група, с която се изявяват от близо 5 години.

Тя се е явявала и е печелила награди от различни конкурси – както в България, така и на международна сцена – в Италия, Малта и други.

Подобни статии

Един коментар

  1. Анонимен написа:

    Емо Христов не е диджей! Емо Христов е човек който пише музика,записва, прави микс и мастър… Диджей се нарича човек който пуска песни и прелива в други и води парти! Малко мислете преди да пишете.

Top