11 момичета премериха красотата си в Асеновград, ето я новата мис

22-годишна бивша волейболистка е най-красивата асеновградчанка

22-годишната Мария Попова стана победител в надпревара „Мис Асеновград 2019 г“. Тя бе избрана за най-красивата асеновградчанка сред общо 11 момичета, които се състезаваха в престижния конкурс за красота. Победителката получи короната си лично от Мис България 2018, а кметът на града д-р Емил Караиванов връчи награда на младото момиче.

По време на конкурса момичета смениха общо три тоалета. В първия кръг всички дефилираха облечени в еднакви спортно-елегантни рокли. Красотата си младите жени демонстрираха и в бански костюми. На финала всяка пък носеше пищна булчинска рокля.

„Емоцията е страхотна. Трябва да се провеждат такива конкурси, за да може да се покаже красотата на българките“, сподели победителката.

Мария е спортувала активно волейбол, но сега вече се занимава с мода. Желанието й занапред е да се отдаде на този бизнес.

Със спечелване на първото място Мария си осигури възможността да представи Асеновград на националния конкурс „Мис България 2019 г.“

Таня Александрова, Цветислава Киркова и Радина Нейкова застанаха заслужено на стълбицата на победителите. Таня  е на 23 години и е първата подгласничка на Мария Попова. Бъдещата фармацевка стана и „Лице на публиката“, след като успя да заплени пристващите в залата с излъчване и чар.

Втората подгласничка е 18-годишната Цветислава Киркова, която ще продължи висшето си образование в специалност „Филмови науки“ в Англия.

За трета бе провъзгласена Радина Нейкова, също на 18 години. Тя се занимава професионално със спортни танци и скоро й предстои държавно първенство.

Подобни статии

Top