12 красавици се борят за „Мис Плеймейт“, вижте ги! (СНИМКИ)

12 красавици се борят за Мис Плеймейт

Снимки: playboy.bg

Онлайн гласуването за Мис Плеймейт 2014 г. тече с пълна сила.Общо 12 красавици се борят за титлата, която преди време превърна Николета Лозанова, Златка Димитрова и Елена Кучкова в едни от най-ярките звезди на българския шоубизнес.

Според времените резултати най-много гласове – общо 324, е събрала софиянката Вики, която работи като крупие в столично казино. Красавицата е само на 22 години, но вече има зад гърба си една пластична операция за уголемяване на бюста. В момента Вики учи Административно право, но дистанционно, тъй като поставя работата на преден план.

Втора според гласуването с общо 308 гласа е 26-годишната Криси от Мездра. Хубавицата работи като барманка и споделя, че участва в конкурса заради интересните преживявания и позитивните емоции.

В челната тройка с 224 гласа се нарежда и 21-годишната блондинка Кети от София. В танцовите среди тя е позната като Kety Core, самата тя споделя, че е естествена и истинска. Уверена е в успеха си и вярва, че участието в надпреварата ще й донесе вътрешно удовлетворение.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top