12-годишно обра магазин в Септември, 31-годишен задигна колело в Пазарджик

Единият крадец е арестуван, с другия ще се занимава „Детска педагогическа стая“

Двама извършители на кражби са установени от служители на полицейските управления в Септември и Пазарджик, съобщиха от ОДМВР в областния град.

В първия ден от годината 62-годишен мъж от Септември подал сигнал в местното полицейско управление за извършена кражба на пари от магазин за хранителни стоки, който бил негова собственост. Апаш разбил стъклопакет на единия от прозорците и проникнал в търговския обект, откъдето отмъкнал наличните оборотни пари.

В резултат на проведеното разследване полицаите от управлението в Септември установили, че автор на посегателството е 12-годишно момче от същия град. С него работят криминалисти и инспектор „Детска педагогическа стая“.

Снощи в полицейското управление в Пазарджик бил получен сигнал от 21-годишна жена. Тя информирала органите на реда, че е извършена кражба на велосипеда й.

На място пристигнал автопатрул и униформените предприели изясняване на случилото се. В резултат на проведените бързи заградителни мероприятия в близост до денонощен магазин дежурните екипи на РУ-Пазарджик засекли извършителя с велосипеда. Оказало се, че това е 31-годишен мъж от пазарджишкото село Мало Конаре.

Той е задържан, а велосипедът бил предаден доброволно от него на униформените полицаи. По случая се води бързо производство.

Подобни статии

Един коментар

  1. Анонимен написа:

    Защо ги пишете тези неща ,когато не съощавате и имената на крадците за да ги знаят на всякъде и да бъдат за порицание ???

Top