12 младоженци ще си кажат „Да“ на 02.02.2020 г. в Пловдив

Огледалната дата с повтарящи се двойки се оказа по-малко атрактивна от 20.02.2020 г.

6 двойки са избрали да сключат брак в Пловдив на днешната дата – 2 февруари. 5 от тях ще се врекат във вярност един на друг в Дома на младоженците, а двама влюбени ще разменят пръстените си в обредната зала „Тракия“.

Струпването на четири двойки и четири нули в датата 02.02.2020 обаче, явно не са успели да я направят достатъчно атрактивна, въпреки огледалното разположение на числата. И макар днешната дата да се чете по един и същи начин отпред назад и отзад напред, мераклиите да сключат граждански брак на 20.02.2020 г. са много повече.

Датата 20 февруари толкова харесала на бъдещите младоженци, че вече всички възможни часове за ритуали са ангажирани. В центъра, обредната зала ще се пука по шевовете от булки и техните бъдещи половинки. Общо 10 ритуала вече са заявени в залата на ул. „Христо Г. Данов“34, въпреки че 20 февруари всъщност се пада по средата на седмицата, в четвъртък.

Други 10 сватби са записани за залата в „Тракия“, като там обредчиците също няма да успеят да си починат. За сметка на това пък, изнесени ритуали няма да има, вероято заради работния ден. Но според изпълняващата длъжността управител на „Радостни обреди“ Чудомира Пинджева, броят на сватбите за 20.02 е рекорден.

Още една дата с много двойки има в календара за този месец. На 22 февруари – събота, също има доста мераклии да се врекат един на друг. Шест двойки са планирали да станат съпрузи в този ден в централната обредна зала. Две бъдещи семейства пък ще си кажат заветното „Да“ в залата в „Тракия“. Заявени са и три изнесени ритуала, допълни Чудомира Пинджева. 

1 2

Подобни статии

Top