127 двойки сключват брак в Пловдив през юни

Нетрадиционни сватби

127 влюбени двойки в Пловдив са избрали месец юни, за да сключат граждански брак, съобщиха за DCNEWS от ОП “Радостни обреди”.

Наближаващото лято е сезонът на любовта. Неслучайно много от влюбените двойки предпочитат да започнат своята вълшебна приказка на семейния живот в началото на най-топлите месеци, коментират от „Радостни обреди“.

Най-много сватбени ритуали през идния месец ще се състоят както обикновено в Централния обреден дом на ул “Христо Г. Данов” – общо 49. На второ място се нареждат изнесените ритуали, които са 42 на брой.

Обреден дом „Пълдин“ в Стария град винаги е бил предпочитано място за сключване на граждански бракове – 7 влюбени двойки ще се врекат във вечна вярност сред уютната атмосфера на Стария Пловдив.

Кръглата зала, разположена непосредствено до Централния дом, е избрана от 16 двойки, а новата зала в район „Тракия“ ще събере 13 бъдещи семейства.

Според суеверията, ако сключите брак през юни, семейният живот ще тече по мед и масло. Младоженците ще живеят щастливо в благоденствие и радост.

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top