136 пациенти и 10 служители ще гласуват в двете бази на  УМБАЛ „Свети Георги”

Четири избирателни секции в УМБАЛ „Свети Георги”

 Общо 146 души – 136 пациенти и 10 служители от дежурния персонал в УМБАЛ „Свети Георги“, ще гласуват в четири избирателни секции на 27 октомври, неделя.

Секция №102 е разположена в База 1 на болницата на бул. „Васил Априлов“ №15А, в Клиниката по кожни и венерически заболявания. В нея правото си на глас ще упражнят 30 пациенти.

Останалите три секции са разположени в Хирургиите – База 2. В тях ще гласуват 106 пациенти и 10 служители на УМБАЛ „Свети Георги“, които в този ден имат дежурства. Две от секциите са в Хирургичния блок на бул. „Пещерско шосе“ №66. На 5-ия етаж в Клиниката по ортопедия и травматология традиционно е ситуирана 49-а секция.

В нея ще гласуват всички, които се лекуват в клиничните звена от 1-ви до 5-и етаж включително. На 11-ия етаж, във Втора клиника по хирургия, е 50-а секция. В нея могат да гласуват пациентите от стационарите от 6-и до 12-и етаж.

В административната сграда на Клиниката по инфекциозни болести, която се намира в съседство с Хирургичния блок, работи избирателна секция №51. Там могат да гласуват пациентите от трите лечебни блока на клиниката и от Отделението по фтизиатрия, чиято сграда е на същия адрес.

Новопостъпилите пациенти в дните до 27 октомври имат право също да гласуват като попълнят Приложение №81 МИ – Декларация от избиратели, вписани от СИК в допълнителната страница на избирателния списък в изборния ден, че лицата не са гласували и няма да гласуват в същите избори на друго място.

Подобни статии

Top