14-годишният с опасно селфи има амнезия

С амнезия и опасност за живота е 14-годишният Добрин Добрев, който пострада в сряда при екстремно селфи върху ж.п. вагон на пловдивската гара „Филипово”. Момчето не помни абсолютно нищо от случилото се.

Седмокласникът от СОУ „Пейо Кр. Яворов” e бил ударен от 25000 волта ток и не помни нищо след падането от покрива на вагона.  Момчето отишло на гарата с приятели  на 10-ти февруари около 16.30 часа. Момчетата избрали място, доста отдалечено от сградата на гара Филипово.  Те се покатерили отгоре на товарните вагони, за да се снимат и после да постнат снимките във Фейсбук.

Когато 14-годишният Добрин се покатерил, го ударила високоволтова дъга от контактната мрежа. При падането той ударил и главата си, а получил и силни изгаряния по тялото. При вида на раненото момче един от приятелите му се развикал за помощ.

Веднага бил повикан екип на Бърза помощ, който откарал Добрин в Клиниката по изгаряния на УМБАЛ „Св. Георги”. Оказало се, че момчето е с 55% изгаряния и има открита рана по главата.

В момента Добрин е в термичен шок, все още има сериозна опасност за живота му. Медиците дават шансове той да се възстанови, но е нужно повече време.

Според съученици на момчето, Добрин обичал екстремните изживявания. Така те се заразили и от последната мода – на екстремни селфита.

 

Подобни статии

Top