14 признака, че правиш най-добрият секс в живота си

sex

Той винаги се грижи ти да стигнеш първа до оргазъм. Колкото и да не ти се вярва, това не е сцена от филма „Тетрадката”, а се случва на теб.

Той с удоволствие ти връща оралния секс. И не само това – много по-често ти си пасивната страна, и няма мрънкания, нито уговорки.  Този човек направо е съкровище в сравнение с досегашните ти партньори, нали?

Не се подиграва на сексуалните ти фантазии, а се старае да ги изпълнявате заедно. На него можеш да споделиш всичко, без да се притесняваш как ще реагира.

Знае кои са ерогенните ти зони, и не се съсредоточава само върху вагината ти. Не му е необходим гугъл, за да те докара до оргазъм. Отделя достатъчно внимание на всички части на тялото ти, които те карат да крещиш от удоволствие.

Не се чувства застрашен от вибратора ти, защото знае, че е по-добър от него, и никоя секс-играчка не може да замени това, което той може да ти направи в леглото.

Готов е да пробвате нови неща в леглото. Всяко желание, което ти хрумне, изглежда напълно реално с него.

Не те кара да се чувстваш странно или зле, независимо какво е тялото ти в момента – дали си напълняла, или отслабнала. С него постоянно се чувстваш страхотно красива, направо си готова да се пробваш като модел.

Не ти побутва главата към пениса си, защото знае, че това е самонадеяно и даже грубо.

Целува те след орален секс, независимо от обстоятелствата. Той знае, че част от сделката е и обмяната на телесни течности, и не е отвратен от теб или от себе си.

Спира винаги, когато му кажеш „стоп”. Това би трябвало да прави всеки, за да е комфортно в леглото, нали?

Винаги го е грижа за теб. Толкова е настоятелен в искането си да се увери, че всяко движение ти е приятно, че чак ти става досадно и искаш да замълчи за малко. Но пък ти е толкова приятно, че се грижи за теб!

Казваш му, че е най-страхотният мъж, когото си имала, и определено не го лъжеш за това. Дори когато мастурбираш, мислиш за него и заедно правите страхотен секс.

Дори не ти се иска да станеш от леглото и да пишкаш след секс. Е, да, важно е, заради риска от инфекция на пикочните пътища и т.н., но на теб просто ти се лежи до него и… пак ти се прави секс.

Иска ти се да пропуснете вечерята, киното или разходката, и направо да се хвърлите в леглото.

Източник: cosmopolitan.bg

DC News

Сайт за новините от Пловдив, Асеновград и региона - събитията от деня в реално време.

Подобни статии

Top