15-годишна ученичка се сдоби с неприличен татус на гърдите (СНИМКИ 18+)

15-годишна ученичка от руския град Красноярск се събуди след купон с татуировка на мъжки полов орган между гърдите, съобщиха руските медии. Момичето било на парти с приятели и след като изпила голямо количество алкохол, помолила познат татуист да изрисува на гърдите й неприличния татус.

Татуистът изпълнил желанието на девойчето.  На другия ден обаче, след като се събудила, ученичката и родителите й се обърнали към полицията.

Очевидци твърдели, че по време на нанасянето на татуировката, момичето било държано за ръцете, за да не може да се съпротивлява, тъй като правенето на татуси в района на слънчевия сплит е много болезнено. Впоследствие обаче девойката изглеждала много доволна от резултата.

По думите на младеж, присъствал на вечеринката, след като се сдобила с татуировката, пияната гостенка бягала из жилището и крещяла, че изображението много й харесва.

Снимки от купона били разпространени и в социалните мрежи.

В момента разследващите в Красноярск водят следствие по материали от пресата за инцидента с 13-годишното момиче, съобщиха властите.

В съобщението се казва, че разследващите органи са се самосезирали от публикациите. Отбелязва се също, че на фотосите към статиите се виждат имената на всички участници във вечеринката.

По материали от руските сайтове
Превод: DCNEWS
Снимки: социални мрежи

 

Подобни статии

Top