15-годишен блудства с 12-годишна в двора на училище в Карлово

Блудството било качено на видео в социалните мрежи

15-годишно момче от ромски произход е арестувано за блудство с 12-годишна в Карлово, съобщиха за DCNEWS от пресцентъра на полицията. На 21 март в двора на карловското училище „Райно Попович“ момчето блудствало с момичето, а актът бил заснет от негови приятели.

Впоследствие клипчето било пуснато в Инстаграм в специален канал, в който се публикували клипове със секс сцени между деца на възраст от 12 до 15 години. Каналът е поверителен, показа проверка на DCNEWS, в него може да се влезе само, ако те одобрят на лични съобщения.  Родители са много притеснени от поверителния канал, а от полицията ще изпратят сигнал до Инстаграм, научи DCNEWS.

Според разследващи момичето, което е от български произход, имало сексуални контакти и преди с тийнейджъра. То обаче се притеснило от публикуваното видео в социалната мрежа и казало на баща си, че е изнасилено. Той пък подал жалба в полицията.

Предстои да бъде направена психиатрична експертиза на момичето. По информация от разследващи бащата бил разделен с майката на девойката. Той имал три деца от различни жени.

Двете деца не са ученици в училището, в двора на което е направен клипа.

Предстои материалите по случая да бъдат предадени на прокуратурата. Най-вероятно със случая ще се занимае Детска педагогическа стая и Местната комисия за борба с противообществени прояви за малолетни и непълнолетни в Карлово.

Снимка: ОДМВР-Пловдив

Подобни статии

Top