15 истини за мъжкото достойнство, които ще ви удивят

Чудите се какви ли точно тайни може да крие този не особено голям орган? Оказва се, че може!

1. Мъжкият оргазъм средно продължава 6 секунди, а женският — 23 секунди. Каква несправедливост!

2. Най-древното животно, което има пенис, е черупчестото морско създание Colymbosathon ecplecticos, което се превежда от гръцки като „невероятен плувец с голям член“.

3. Пушенето може да намали дължината на пениса с цял сантиметър! Ерекцията е свързана на първо място с доброто кръвоснабдяване, а в частност – на гениталиите. Пушенето влияе отрицателно на кръвоносните съдове и съответно намалява ерекцията.

4. Мъжете нямат кости в члена си, вероятно поради факта, че хората водят моногамен начин на живот. Костта, която повечето животни имат в пениса си се нарича „приапова кост“. Нейното предназначение е да удължи половия акт. Учени от Лондонския университет са оценили големината на „приаповата кост“ на 2 хиляди вида бозайници, включително на приматите. Те изяснили, че колкото по-дълга е тази кост, толкова повече продължава половият акт. това е справедливо за видовете, при които има повече от един партньор или се формират сезонни двойки и конкуренцията е висока. Такава кост е имало и у предците на човека, но е изчезнала, когато той е започнал да има т.нар. „серийни моногамни връзки“, т.е., когато в продължение на дълъг период човек запазва само един партньор.

5. Размерът на  стъпалото няма да ви каже нищо за дължината на пениса на неговия притежател. Да, да, това е известен мит: нито размерът на краката, нито разстоянието от палеца до показалеца, няма да ви подскажат на какво може да разчитате, след като той разкопчее колана.

6. Първата „ерекция“ на момченцата се случва още в утробата на майката. Много майки отказват да повярват, че техните синове-тинейджъри вече могат да имат интимен живот, но тя започва в някаква степен по-рано, отколкото те си мислят. Много по-рано.

7. На мъжете не им трябва мозък в главата, за да еякулират, за този простичък процес е достатъчно да имат гръбначен мозък.

8. Лекарите вече могат да отглеждат кожичката от крайчето на пениса при обрязаните хора. По този начин могат да произведат 23 хиляди кв. м. от нея.

1 2

Подобни статии

Top