150 компании ще търсят нови попълнения за работните си и стажантски позиции по време на Национални дни на кариерата 2022

Форумът ще се проведе в Пловдивски Панаир, Конгресен Център

От 10:00ч. в Пловдивски Панаир, Конгресен Център стартира форум „Национални дни на кариерата“. През целия ден до 16:00 ч. студенти и млади специалисти ще имат възможност да се срещнат на живо с представителите на водещи работодатели в гр. Пловдив и да разберат повече за техните свободни работни и стажантски позиции, за работата в компанията, да се информират за пазара на труда и да натрупат опит с интервюта.

За първи път от началото на пандемията огромен брой – 150 компании-изложители са заявили участие във форум Национални дни на кариерата.

Събитията ще се проведат в 5 академични града (София, Пловдив, Варна, Габрово и Русе), а отделно от живите събития има и виртуален ден.

Шанс да намерят нова работа или стаж във водеща българска или международна компания имат студенти и млади специалисти от всички области на бизнеса.

Преди събитието в гр. Пловдив на 31 март между 11:00 и 17:00ч. ще се проведе виртуалното издание на форума. Кандидатите ще могат да се включат от всяка точка на света онлайн на платформата на Brazen Technologies. 32 компании ще очакват посетителите на виртуалния си щанд, а срещите протичат във формат по избор – чат, аудио или видео разговор.

Специалистите по подбор на компаниите ще могат и предварително да разглеждат профилите на кандидатите. Регистрация за събитието посетителите могат да направят на тази страница.

След форума в гр. Пловдив събитията продължават по следния график:

·       Варна – 07 април 2022 – Rosslyn Dimyat Hotel;

·       Габрово – 12 април 2022 – Технически университет;

·       Русе – 14 април 2022 – Русенски университет „Ангел Кънчев“.

Top