16-годишна украинка е новата жива Барби (СНИМКИ)

Новата жива Барби

16-годишната украинка Лолита Ричи е новата кукла Барби. Лолита е от Киев, но в момента живее в Туркменистан.

За скромните си години тя има пищен бюст и талия от 51 см. Ричи твърди, че видът й е напълно естествен и че никога не се е подлагала на диети. Освен това никога не е използвала фотошоп за снимките си. Лолита Ричи признава единствено, че използва контактни лещи, за да постигне кукленски поглед.

Живата Барби е много популярна в интернет. Тя много често качва в социалните мрежи свои снимки, направени от майка й. Мечтата на 16-годишната ученичка е да стане психолог.

Лолита Ричи е поредната украинка, станала известна с желанието си да прилича на кукла Барби. Най-известна засега остава 28-годишната Валерия Лукянова. Лукянова твърди, че видът й е напълно естествен. Според нейни почитатели обаче тя е похарчила около половин милион долара за пластични операции.

Друга известна жива кукла Барби е украинската Алина Коваленская, която също е платила значителна сума, за да наподоби вида на куклата.

Модата не подмина и мъжете. Доказателство за това е нюйоркчанинът Джъстин Джедлика, който се подложил на над 90 пластични операции, за да заприлича на живия Кен. За операциите досега той е заплатил над 100 000 долара.

Източник: offnews.bg

 

Подобни статии

Top