17-годишна ядоса всички в мрежата със СНИМКИ на мъртвороденото си дете

17-годишната Зария Джаксън от Флорида е публикувала в социалните мрежи няколко снимки на нейния мъртвороден син

Момичето недоумява защо потребителите в интернет не възприеха добре това действие и се нахвърлиха словесно срещу нея, пише „Мирър“, цитиран от „Блиц“. Зария разказва, че се почувствала опустошена, когато дългоочакваният ú син се появил мъртъв на белия свят.

„Не крещях, просто лежах, държах мъртвото дете в прегръдките си и плачех“, разказва американката.

Зария признава, че никога не се е чувствала толкова сама, както в момента в който разбрала, че детето ú е мъртво. Тогава тя решила да сподели снимките със сина си в социалните мрежи.

Момичето не се ограничило с една фотография и публикувало на страницата си няколко снимки с мъртвороденото си дете. Сред тях имало снимка от погребението, на което Заря се усмихва, стоейки до ковчега на бебето.

„Синът ми е мъртъв, но все още съм майка. Реших да споделя фотографиите и своята история, за да може хората да научат повече за раждането на мъртво дете“, пише Зария.

След публикуването на снимките момичето започнало да получава много съобщения от потребители, които считали фотографиите за неетични и обвинявали Зария в безчувственост.

17-годишното момиче не разбира какво е причинило такава вълна от негативно отношение към нея.

„Аз публикувах много снимки, за да запазя спомените и да покажа на хората реалността. Детето ми има същото право да бъде показано, както всеки друг“, казва Зария.

Тя все още е уверена, че е постъпила правилно като е публикувала снимките. Зария се надява, че нейните недоброжелатели в крайна сметка ще си направят необходимия извод от тази история.

„Разбрах, че трябва да ценим това, което имаме, защото може да ни бъде отнето във всеки един момент“, споделя още майката на мъртвороденото бебе.

Подобни статии

Top