18-годишен обрал две кафе-машини в Пазарджишко, задигнал и кола - DC news

18-годишен обрал две кафе-машини в Пазарджишко, задигнал и кола

Младежът работел със съучастник на 21 години

Тийнейджър, установен като извършител на кражба на кола и на взломяване на кафе-автомат, е извършител и на още една кражба от кафе-машина, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик.

Вчера стана ясно, че криминалисти от РУ-Пазарджик са задържали двама младежи от пазарджишкото село Юнаците. Оказало се, че  Е.Н.- 21 г. и неговия съучастник Й.С.- 18 г., са извършили кражба на паркиран в селото лек автомобил „Тойота“, а 18-годишният Й.С. е разбил и кафе-автомат, откъдето извършил кражба на сумата от 100 лева на монети. Кражбата е извършена на Стефановден – 27 декември, миналата година.

Служителите от сектор „Криминална полиция“ обаче продължили работата с двамата и се оказало, че Й.С е автор и на друго посегателство спрямо кафе-машина. Пак на 27 декември той разбил вендинг автомата, който бил монтиран на улица в същото село и е собственост на жена от Пазарджик. От него той откраднал оборота в размер на около 150 лева.

Работата по случаите продължава с цел изясняване съпричастността на „дуото“ и към други извършени в района престъпни посегателства.  Двамата са задържани.

Подобни статии

Top