18 влюбени си казват „Да!“ на Свети Валентин в Пловдив (СНИМКИ)

В Деня на влюбените щастливи усмивки озариха лицата на бъдещи младоженци

9 двойки решиха да минат под венчило в Пловдив на днешната, любима на влюбените дата – денят на Свети Валентин. 3 от сватбите бяха насрочени за Дома на младоженците, други три обреда бяха предвидени за залата в районното кметство в „Тракия“, а шестима влюбени поискаха да си кажат „Да!“ в Стария град.

Репортер на DCNEWS видя двойка щастливи младоженци, които излизаха с широки усмивки и под дъжд от поздравления на близки и роднини от сватбената зала на ул. „Христ Г. Данов“. Новоизлюпеният съпруг пренесе на ръце през прага на Дома на младоженците притеснената булка, а на въпрос, защо точно днешната дата са избрали, младоженецът отговори: „А защо не?“.

Както DCNEWS вече писа, няколко са атрактивните дати за влюбените, мераклии да станат семейство, през този месец. Едната вече мина – огледалната 02.02.2020 г. Тогава 6 двойки сключиха брак под тепетата.

12 младоженци ще си кажат „Да“ на 02.02.2020 г. в Пловдив

Желаещите да сключат граждански брак на 20.02.2020 г. са много повече. Тогава са заети всички възможни часове, предлагани от ОП „Радостни обреди“ и цели 20 двойки ще разменят пръстени под звуците на Менделсон, въпреки че 20 февруари е в четвъртък.

Още една дата с много двойки има в календара за този месец. На 22 февруари – събота, също има много мераклии да се врекат един на друг. 12 двойки са планирали да станат съпрузи в този ден, като сред тях има и три изнесени ритуала.

Все още обаче няма толкова много желаещи да празнуват годишнината от сватбата си веднъж на 4 години. На датата 29 февруари засега са планирали да разменят пръстени едва 3 двойки. Две от тях ще го направят в „Тракия“, а една – в Дома на младоженците.

Подобни статии

Top