19-годишна заряза гаджето си заради баща му

19-годишно момиче от шест месеца спи с 56-годишния баща на бившето си гадже

Тя описва подробно случващото се в американската социална мрежа Reddit, съобщава „Дейли Мейл“, цитиран от „Блиц“.

Младата жена се описва като горда собственичка на внушителен бюст и атлетично телосложение. След като се разделила с гаджето си, с когото излизала две години, тя случайно срещнала баща му в кварталната бакалия, където завързали разговор. Този невинен разговор бързо прераснал във връзка.

„Бившият ми и аз излизахме близо две години, но скъсахме миналото лято, защото тръгнахме в различни колежи. Натъкнах се на баща му в магазина през септември. Шеговито му напомних за времената, когато ни хвана със сина му да правим секс. Подразних го, казвайки му, че част от мен тайно си е пожелала той да беше останал, а той призна, че си е мислел същото нещо. 20 минути по-късно бях в къщата му.“, пише анонимната девойка в рубриката „Питай ме всичко“.

Тя разказва и за въпросния инцидент, в който бащата ги е спипал със сина

Двамата били в басейна на къщата, когато бащата решил да прави барбекю и отишъл до магазина, за ад напазарува. Тогава младежите решили да се възползват от отсъствието на родителя и да се промъкнат в къщата, за да се отдадат на любовни ласки. За техен ужас, бащата се върнал доста по-скоро от предвиденото, защото бил забравил портфейла си, и ги хванах по средата на тяхното любовно занимание.

Девойката веднага скочила и си тръгнала, оставяйки младежа сам да се оправя с конфузната ситуация.

Момичето, подвизаващо се с никнейм “Badexgf19” („лоша бивша приятелка 19“) споделя, че засега се вижда с 56-годишния мъж само за секс няколко пъти седмично.

Той бил вдовец от няколко години, а синът му нямал идея какви ги вършат с бившата му приятелка.

Палавата бивша не смята, че новият ú любовник е споделил на някого за отношенията им и че някой изобщо знае за аферата.

„Това да не е връзка тип „сладко татенце“?; Той харчи ли пари за теб?“, пита я потребител в мрежата.

Момичето отговаря, че той не харчи купища пари по нея, но често я води на вечеря и ú подарява секси бельо. Дори ú подарил няколко огърлици за Коледа и рождения ú ден.

Подобни статии

Top