19 звездни двойки с огромна разлика в годините (СНИМКИ)

Когато си мечтаем за идеалната половинка, вероятно повечето от нас си представят някого от същото поколение, но понякога животът има други планове.

Мел Гибсън и Розалинд Рос: 35 г.

62-годишният Мел и 27-годишната Розалинд са заедно от 2015 г. и имат едно дете. „Относно разликата в годините и връзките – възрастта е само число. Тя е възрастен човек и двамата се обичаме. Да, разликата може да създаде проблеми, но се разбираме чудесно. Тя е наистина специална“, казва Мел.

Алек и Хилария Болдуин: 26 г.

60-годишният Алек Болдуин и 34-годишната му съпруга Хилария започват да се срещат през 2011 г. Само година по-късно се женят и съвсем наскоро посрещнаха на бял свят своето четвърто дете.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс: 25 г

Когато двамата започват да излизат през 90-те, всички са шокирани заради голямата разлика във възрастта. Те обаче са женени от 18 г. и са щастливи заедно. „Мисля, че съчувствието, изслушването, това да бъдете приятели – това помага“, казва Катрин за тайната на успешния брак.

Брус Уилис и Ема Хеминг: 23 г.

Ема се запознава с Брус във фитнеса през 2007 г. и две години по-късно се женят. Двамата имат две дъщери.

Силвестър Сталоун и Дженифър Флавин: 23 г.

Дженифър Флавин е само на 19 години, когато започва да излиза с 41-годишният Силвестър Сталоун. Двойката се разделя за кратко след 6 години заедно, но в крайна сметка двамата се женят през 1997 г. „Никога не съм се забавлявал така. Научих много неща от жена ми… Отне ми 19 години да осъзная, че тя винаги е права“, казва Силвестър Сталоун преди години. „Осъзнах, че жените, или поне Дженифър, могат да взимат много мъдри и интелигентни решения. Аз винаги съм готов да скоча, без да погледна. А тя винаги гледа, никога не скача на сляпо. Тя е невероятна. Затова най-накрая ѝ заявявам: Скъпа, ти взимай всички решения. Вярвам ти. Никога преди не съм изпитвал такова нещо. Никога.“

Харисън Форд и Калиста Флокхарт: 22 г.

Харисън и Калиста се ожениха през 2010 г. Двамата се запознават на наградите „Златен глобус“ през 2002 г. и оттогава са двойка. „Това не ме притеснява. Понякога даже забравям, че той е с 22 години по-възрастен от мен, казва Калиста. Възрастта не е фактор в нашата връзка. Харесва ми как изглежда рано сутрин. Не е точно привлекателен, а по-скоро сладък. Прилича на малко момче.“

Стив Мартин и Ан Стрингфийлд: 22 г.

72-годишният Стив и 50-годишната Ан се ожениха през 2007 г., а през 2012 г. се роди дъщеря им. „О, невероятно е“, казва Стив за чувството да станеш баща за пръв път на 67-годишна възраст. „Имаш всичкото време на света. Животът ти е уреден, кариерата ти е изградена, затова имаш много свободно време.“

Уорън Бийти и Анет Бенинг: 21 г.

Уорън Бийти е бил известен като голям женкар, преди да срещне Анет, която тогава е на 34 г. и съвсем наскоро се е развела с първия си съпруг. Тя обаче успява да спечели сърцето на Уорън от първия миг. Двамата се женят през 1992 г. и имат четири деца.

Джеф Голдблум и Емили Ливингстън: 30 г. 

64-годишният Джеф Голдблум е с 30 години по-възрастен от съпругата си Емили. Двамата се ожениха през 2014 г. и имат две деца. „Джеф е моята опора. Той е невероятно грижовен и отдаден баща“, казва Емили.

Джордж и Амал Клуни: 17 г.

Джордж среща адвокатката Амал Аламудин през 2013 г. „Помислих си, че е много красива, забавна и очевидно доста умна“, казва Джордж Клуни за първата им среща и се шегува, че първото нещо, което Амал си е помислила, сигурно е било, че е стар. Е, явно възрастта му не е била от значение, защото вечният ерген Джордж Клуни най-накрая се задоми – двамата се венчаха през 2014 г. и по-късно същата година им се родиха близнаците Александър и Ела.

1 2

Подобни статии

Top